Categories

Els articles que s'ofereixen a la botiga online Piensosplus.es faciliten i proporcionen la informació necessària sobre els productes, promocions, ofertes, serveis, consells i dades sobre els productes, complements i accessoris per a la seva mascota.

Piensosplus.es li ofereix la fiabilitat, garantia i confiança de més de 18 anys d'experiència en el sector, així com la màxima informació, transparència i seguretat.

Exigeixi com a client i empresa les màximes condicions de seguretat, informació i privacitat. Seguretat que es disposa amb el segell de confiança en línia, gestor que garanteix l'honestedat, transparència i compliment del comerç a internet.

Entre les modalitats de pagament, els nostres clients poden triar entre:

- Targeta de crèdit / dèbit:

Un cop s'hagi realitzat el pagament començarem a processar la seva comanda. Si realitza el pagament amb targeta de crèdit, el càrrec s'efectuarà immediatament un cop realitzat la comanda. Si fos per targeta de dèbit, un cop que l’ingrés es faci efectiu es començarà la tramitació del producte.

- Transferència bancària:

Indicant el Nom del client, número de comanda al compte:

(IBAN ES05) 2085-8276-17-0330184900. L'enviament es realitzarà un cop es faci efectiu en ingrés en el compte detallat anteriorment.

- Paypal:

Mètode 100% segur pel que fa a modalitat de pagament. Podent fer el seu ingrés per a la recepció de la comanda mitjançant aquest mètode.

- Contra:

Els enviaments dels productes sol·licitats per aquesta modalitat de pagament tindran un increment, que serà satisfet pel client d'un cost addicional de 4 €.

L'empresa de contractació per part de Piensosplus.es estarà al corrent de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

 

Si té algun tipus de dubte sobre el funcionament o tractament de les seves dades en els nostres arxius privats i codificats, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre equip de professionals a l'adreça de correu electrònic info@piensosplus.es oa través del nostre telèfon: 644394233 , amb horari d'atenció comercial de 09.00 h. a 17.00 h.