Categories

Sobre nosaltres

Piensosplus.es en una botiga en línia, formada per un equip de professionals en el sector que té com a objectiu, proporcionar el màxim assortiment de pinsos, complements i accessoris per a les seves mascotes.

Piensosplus.es té una experiència de 18 anys en el sector de mascotes, amb venda directa als seus clients i empreses, facilitant els consells necessaris i un ampli assortiment de productes 5 estrelles pel que fa a primeres marques i alimentació.

Piensosplus.es treballa tant per a botigues, sent distribuïdors oficials de grup Diamond (Taste Of The Wild, Nutra Gold Holistic, Nutra Gold Grain Free, Nutrai Nuggets, Go Natural, i Now Fresh), com per a particulars, comercialitzant productes, complements i accessoris per a mascotes.

La seu de Piensosplus.es es troba situada a Múrcia, prestant servei a tota Espanya i Portugal.

El màgic d'Piensosplus.es, Per què triar-nos?

- Som distribuïdors oficials de Grup Diamond: Obtenint un dels preus més competitius pel que fa a pinsos (Taste Of The Wild, Nutra Gold Holistic, Nutra Gold Grain Free, Nutra Nuggets, Go natural i Now Fresh).

- Servei veterinari: Perquè la teva mascota, sigui el que sigui també és important per a nosaltres. Per això li oferim un servei de veterinari en línia per a qualsevol tipus de pregunta o dubte que pot tenir, oferint sempre la resposta més adequada, sincera i pràctica per a la protecció i cura de les nostres mascotes.

- Sinceritat, transparència i dedicació: Aportant els productes més punters en el nostre mercat per a mascotes. Oferint el millor producte per a la teva mascota, productes entre els quals tenim pinsos 5 estrelles en el rànquing alimentari per a mascotes. Oferint pinsos naturals, frescos i sense cereals entre la nostra gamma de productes.

- Esforç, dedicació i ganes de fer-ho bé: Treballem cada dia per oferir-los la millor varietat de productes

Entra i queda't

Un cop registrat, les teves compres seran rapidíssimes, i de sobte enviament. Aquesta és la nostra política, estalviïs en la temps perquè puguis gaudir dels que més vols.

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials, Facebook, twitter, google + i el nostre magnífic bloc, on trobaràs les últimes novetats.