Categories

Per a qualsevol resolució pel que fa a conflictes privats o amb empreses que es poguessin donar com a conseqüència de la contractació amb Piensosplus.es, s'establirà segons la normativa actual vigent, i la submissió per part d'ambdues parts dels conflictes sorgits als jutjats i tribunals l'afectat, renunciant a qualsevol altre fur.

Les normes establertes en PIensosplus.s són les establertes d'acord amb la legislació actual i vigent espanyola, sent aquesta la que s'aplicarà de forma exclusiva i amb totes les seves garanties penals i de forma exclusiva amb independència del lloc de l'enviament de les comandes.

En el cas que l'afectat pogués tenir algun tipus de controvèrsies pel que fa a la contractació, publicitat en línia, accessibilitat i protecció de menors i seguint les garanties facilitades i garantida per Piensosplus.es es podrà acudir pel que fa a la resolució extrajudicial en la Junta arbitral Nacional de Consum.

Piensosplus.es es reserva el dret de modificar les actuals condicions generals de contractació, respectant la legalitat i formalitat que exigeix ​​la legislació espanyola vigent.

Si té algun tipus de dubte o consulta, una vegada que hagi llegit el nostre avís legal sobre el funcionament de la nostra empresa, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre equip de professionals a l'adreça de correu electrònic info@piensosplus.es o mitjançant el nostre telèfon: 644394233, amb horari d'atenció comercial de 09.00 h. a 17.00 h.