Categories

TERMINIS DE LLIURAMENT

La formalització d'enviament quant a la comanda realitzada a Piensosplus.es serà efectiu un cop formalitzat el pagament dels productes sol·licitats.

El lliurament de les comandes es realitzarà en el domicili indicat en la comanda pel client. El seu temps estimat de lliurament, excepte condicions excepcionals, serà de 24 a 72 hores laborables segons la localització geogràfica.

En el cas que la comanda, a causa de condicions excepcionals, superés un termini de lliurament superior a 5 dies laborables, es contactaria amb el client per facilitar la informació i causes del retard de l'enviament, i, tenint l'oportunitat per part dels nostres clients a anul·lar la comanda sense cap cost.

Els productes de Piensosplus.es es troben a les nostres instal·lacions, llevat que per causes de subministrament dels nostres importadors pogués trigar algun dia mes (en aquest cas es podrà veure amb total claredat en la nostra botiga "Stock esgotat reposarem el més aviat possible").

 

DESPESES D'ENVIAMENT

Les despeses d'enviament seran abonats pels nostres clients en comandes inferiors a 35 €, que tindran un cost addicional al producte de 3,90 € per a comandes que vagin des dels 0 € fins als 18,99 €, per a comandes que vagin des dels 19 € fins als 35 € el preu de l'enviament serà de 5,90 €, que serà satisfet per part del client. Si l'enviament supera els 35 € els costos seran abonats per compte de Piensosplus.es i seran gratuïts per al comprador.

 

TARIFA D'ENVIAMENTS DE PIENSOSPLUS:

- Comandes de 0 € a 18,99 € - Enviament 3,90 €

- Comandes de 19 € a 34,99 € - Enviament 5,90 €

- Comandes de més de 35 € - Enviament GRATIS

Tots els costos de transport i enviament inclouen l'IVA

Tarifa només per a enviaments peninsulars (Espanya i Portugal)

 

ENVIAMENTS A LES ILLES

L'enviament és a nivell Peninsular, no incloent illes Canàries ni Balears. Els enviaments a les illes Canàries i Balears estaran subjectes a un preu especial de transport, el qual haurà de ser abonat a part del preu de la comanda realitzada al nostre web, en aquests casos poden realitzar una consulta prèvia del preu d'enviament al nostre telèfon d'atenció al client 644.394.233 abans de realitzar la seva comanda. Si la comanda ja ha estat realitzat ens posarem en contacte amb vostè per donar-li la tarifa de l'enviament i una manera de pagament per a procedir a aquest, també tindrà l'opció d'anul·lar la comanda si la tarifa d'enviament no li resulta satisfactòria.